Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımla tartışmak

Rüyada hanımla tartışmak

Rüyada hanımla tartışmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, kazancının artacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımla tartışmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Rüyada hanımla tartışmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, borçlarının kapacağına delalet eder.

Rüyada hanımıyla tartışmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımını hamile görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet eder.

Rüyada hanımını kıskanmak işlerinden belirsizlik olacağına, varolan borçların ödeneceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, dinç kalacağına rivayet eder.

Rüyada hanımının aldattığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımıyla evlenmek saygınlığa, zahmetli durumların sona erdirileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hanımı hamile görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments