Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoca hanım görmek

Rüyada hoca hanım görmek

Rüyada hoca hanım görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, rahatlığa erileceğine, çekilen acıların unutulacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, rızkının da çoğalacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoca hanım gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Rüyada hoca hanım görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada hanımı dövmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımını sakallı görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Rüyada abinin hanımını görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada hanımıyla kavga etmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalet eder.

Rüyada hanımını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments