Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada çoraplarının koktuğunu gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Rüyada kokmuş çorap görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kokmuş kıyma görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulur.

Rüyada koklayarak öpmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulur.

Rüyada kok kömür görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kötü yönde hareket edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments