Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş çorap görmek

Rüyada kokmuş çorap görmek

Rüyada kokmuş çorap görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, eline büyük paralar geçeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, mali krize gireceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kokmuş çorap gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Rüyada kokmuş çorap görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, canın sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kok kömürü görmek fikirlerinin can bulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek hayırlı bir evlat olacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine inanılır.

Rüyada mezarın koktuğunu görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet eder.

Rüyada birini koklayarak öpmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments