Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kok kömür görmek

Rüyada kok kömür görmek

Rüyada kok kömür görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kok kömür gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada kok kömürü görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kok kömür görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ona özlemle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş yemek görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ter koktuğunu görmek sevinçli haberlere, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzının koktuğunu görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş et görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments