Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koklayarak öpmek

Rüyada koklayarak öpmek

Rüyada koklayarak öpmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada koklayarak öpmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Rüyada koklayarak öpmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kötü günler yaşanacağına, büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini koklayarak öpmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş peynir görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalet eder.

Rüyada ağzının koktuğunu görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments