Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş çiğ et görmek

Rüyada kokmuş çiğ et görmek

Rüyada kokmuş çiğ et görmek hatalarını düzelteceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, zenginliği bulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş çiğ et gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Rüyada kokmuş et yemek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, tebrik edileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kokmuş et görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hasta ise bakacağına yorulur.

Rüyada kokmuş yumurta görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments