Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş kıyma görmek

Rüyada kokmuş kıyma görmek

Rüyada kokmuş kıyma görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş kıyma gördüyseniz:

  • Bırakın kimse müdahale etmeden herkes kendi işini yapsın.

Rüyada kokmuş kıyma görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada saçının koklandığını görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kendinin koktuğunu görmek zenginliğinin artacağına, yeni insanlarla tanışacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş cesetler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye alamet eder.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments