Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ömür boyu süreceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu gördüyseniz:

  • En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek tüm sorunlarının biteceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayak koktuğunu görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, günden güne kazancının artacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Rüyada kokmuş cenaze görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments