Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, adaletin geleceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının koktuğunu gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak koktuğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kokmuş yemek görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments