Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut seçmek

Rüyada armut seçmek

Rüyada armut seçmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, dostlardan zarar görüleceğine, işini büyüteceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut seçmek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Rüyada armut seçmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, büyük bir sorun oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toka seçmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada parfüm seçmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada çanta seçmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kravat seçmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük seçmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç seçmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments