Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek seçmek

Rüyada yemek seçmek

Rüyada yemek seçmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek seçmek gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada yemek seçmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada oyuncak seçmek zenginliğinin süreceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyafet seçmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatalık seçmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma seçmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, bahtının da çok parlak olacağına, yolunun açılacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı seçmek tüm keyfinin kaçacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada çorap seçmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ayağa kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments