Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap astığını görmek

Rüyada çorap astığını görmek

Rüyada çorap astığını görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalettir.

Rüyada çorap astığını gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Rüyada çorap astığını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada annenin kendini astığını görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, güvenini sarsacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kendini astığını görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek yeni adımlar atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde astığını görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır astığını görmek itibarını zedeleyeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, farklı kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, ödeme güçlü çekeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çarşaf astığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments