Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin kendini astığını görmek

Rüyada annesinin kendini astığını görmek

Rüyada annesinin kendini astığını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin kendini astığını gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada annenin kendini astığını görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kendini astığını görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada tül perde astığını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kendini astığını görmek önemli işler yapacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hakkı olanlara kavuşacağına yorulur.

Rüyada babasının kendini astığını görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının perde astığını görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalettir.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments