Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek kısmetinin açık olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır astığını görmek bunun farkına varacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine inanılır.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek zorlukların biteceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ana baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin kendini astığını görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sabahat

Rüyamda komşumun kızı ölmüştü annesinin balkonda renkli çamaşır astığını gördüm