Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır astığını görmek

Rüyada çamaşır astığını görmek

Rüyada çamaşır astığını görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine inanılır.

Rüyada çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Konularında bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sorunların üstüste geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, de rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır astığını görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın kendini astığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sıhhat ve moral bulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments