Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin kendini astığını görmek

Rüyada annenin kendini astığını görmek

Rüyada annenin kendini astığını görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin kendini astığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Rüyada annenin kendini astığını görmek işine dört elle sarılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin kendini astığını görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini astığını görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada astral seyahate cıkmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işsiz kalmaya tabir olunur.

Rüyada başkasının kendini astığını görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin kendini astığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Rüyada çorap astığını görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına yorulur.

Rüyada bayrak astığını görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, aradaki buzları eriteceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments