Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf astığını görmek

Rüyada çarşaf astığını görmek

Rüyada çarşaf astığını görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf astığını gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Rüyada çarşaf astığını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kendini astığını görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, önemli kararlar alınacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada astral seyahat yapmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, yeni iş kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada birinin kendini astığını görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına yorulur.

Rüyada başkasının kendini astığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, geçimin kolaylaşacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayrak astığını görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments