Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz perde astığını görmek

Rüyada beyaz perde astığını görmek

Rüyada beyaz perde astığını görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz perde astığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz perde astığını görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada başkasının perde astığını görmek hasretliğin biteceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına inanılır.

Rüyada tül perde astığını görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın kendini astığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kendini astığını görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Rüyada birini kendini astığını görmek tersliklerin yoluna gireceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments