Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kendini astığını görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada astral seyahate cıkmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalettir.

Rüyada astral seyahat görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Rüyada tül perde astığını görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments