Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorak arazi görmek

Rüyada çorak arazi görmek

Rüyada çorak arazi görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çorak arazi gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Rüyada çorak arazi görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada çorak toprak görmek parasını ve işini kaybedeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada çorak dağ görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorak tarla görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil arazi görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret eder.

Rüyada düz arazi görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada boş arazi görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, çok yükseleceğine delalettir.

Rüyada boş arazide oturmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yanlış seçimler yapacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments