Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorak dağ görmek

Rüyada çorak dağ görmek

Rüyada çorak dağ görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorak dağ gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada çorak dağ görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorak toprak görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorak arazi görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorak tarla görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada çiçekli dağ görmek endişe veren durumların düzeleceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalettir.

Rüyada dağda koyun sürüsü görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada dağda koşmak deneyim kazanacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada dağda insan görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yol alacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments