Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil arazi görmek

Rüyada yeşil arazi görmek

Rüyada yeşil arazi görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ömür boyu süreceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada yeşil arazi gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada yeşil bir arazi görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada boş yeşil arazi görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil arazi görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş arazide yürümek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalettir.

Rüyada boş bir arazi görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada taşlı arazi görmek ileride çok zengin biri olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada arazi ölçmek net bir bakış açısı kazanacağına, üzgün olacağına, umutların yıkılacağına yorulur.

Rüyada boş arazide mezar görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments