Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş arazide oturmak

Rüyada boş arazide oturmak

Rüyada boş arazide oturmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sağlığının geri geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş arazide oturmak gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Rüyada boş arazide oturmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet eder.

Rüyada boş yeşil arazi görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boş bir arazide koşmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Rüyada boş arazide mezar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Rüyada boş arazide yürümek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boş arazi görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada boş bir arazi görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada boş arazide namaz kılmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments