Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorak toprak görmek

Rüyada çorak toprak görmek

Rüyada çorak toprak görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, şen kahkahalar atacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çorak toprak gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Rüyada çorak toprak görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorak arazi görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, patron olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorak tarla görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada çorak dağ görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada mezarın üzerine toprak atmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada toprak merdivenden inmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada evde toprak kazmak umduğunu bulamayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak ve kum görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments