Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorak tarla görmek

Rüyada çorak tarla görmek

Rüyada çorak tarla görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi durumun düzeltileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, istediği makama geleceğine, borca batacağına delalet eder.

Rüyada çorak tarla gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya yeni şeyler deneyimlemenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada çorak tarla görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada çorak dağ görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet eder.

Rüyada çorak toprak görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorak arazi görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada tarla aldığını görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada acı biber tarlası görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, işinin en iyisi olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak büyük kazançlar sağlanılacağına, rahat bir hayata başlayacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada tarlada altın toplamak zararların yakında telafi edileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments