Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amasya görmek

Rüyada amasya görmek

Rüyada amasya görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada amasya gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Rüyada su içmek ama doymamak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayır vereceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, amacına ulaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yokluk çekeceğine işarettir.

Rüyada eski ama temiz ev görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments