Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek ama doymamak

Rüyada su içmek ama doymamak

Rüyada su içmek ama doymamak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada su içmek ama doymamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Rüyada su içmek ama doymamak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, önemli bir makama terfi alacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine inanılır.

Rüyada su içmek ama kanmamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada yemek yemek ama doymamak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su içmek ve doymamak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok mutlu olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada doya doya su içmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kana kana su içmek doymamak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments