Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek kişinin geçiminin zorlaşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Oğuzhan

Rüyada evlenmek üzere olduğum kişi beni ikindi vakti gibi yanına çağırıyor bende çabuk gitmek adına bir binek arıyorum scooter , bisiklet tarzı birşey ancak bunlarla giderken yolda bozuluyor başka bitane buluyorum onunla giderken de yolda bozuluyor iş arkadaşlarımında yunus (denizde pedal çevirerek giden bir taşıt) gibi bişeye bindiklerini görüyorum yanaşınca yanlarına aa bu motorlu hız teknesi gibi bişeymiş, liman gibi bir kıyıdan binip gitmeye çalışıyorum rüyanın sonunda varamadım uyandım