Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kafadan iğne vurulmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada silahla kafadan vurulmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada kafadan vurulmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet eder.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine tabir olunur.

Rüyada kafadan silahla vurulmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına delalettir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, huşu içinde devam edeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments