Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ama temiz ev görmek

Rüyada eski ama temiz ev görmek

Rüyada eski ama temiz ev görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski ama temiz ev gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Rüyada eski ama temiz ev görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski ama güzel ev görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, her zaman çok üzgün olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski temiz ev görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski evde temizlik yapmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada evlenmek ama gerdeğe girememek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments