Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalettir.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çalışmaların beğeni almayacağına yorulur.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işarettir.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Rüyada ama ellemek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak sayılan ve sevilen kimse olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak işlerinin daha kötüye gideceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, dinamik olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayfer

Rüyamda hastanede doğum yapıyordum ve deprem oldu 5 nokta şiddetinde Ama hiçbir yer yıkılmadı