Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına yorulur.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulur.

Rüyada boğulmak ama ölmemek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments