Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, talihinin artacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işarettir.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, ayrılanların birleşeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağırdığı halde sesi çıkmamak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak eğlenceli günlere kavuşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırıp sesi çıkmamak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments