Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amasya elması görmek

Rüyada amasya elması görmek

Rüyada amasya elması görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, durumunuzun iyileşeceğine, bir araya geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amasya elması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Rüyada amasya elması görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, mevki edineceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulmak ama ölmemek iş için gurbete gidileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ama ellemek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, ekmeğine leke süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments