Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ama ellemek

Rüyada ama ellemek

Rüyada ama ellemek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ama ellemek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Rüyada ama ellemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret eder.

Rüyada eski ama güzel ev görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada su içmek ama doymamak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada birini aramak ama bulamamak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek zor bir döneme gireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek gelişeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, pek çok olumlu gelişmelere rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments