Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ama giymemek

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, yanlış anlaşılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek planlarının bozulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek eşiyle bahtiyar olacağına, dinde bilginleşeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada amasya elması görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Rüyada su içmek ama doymamak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments