Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kafasının da rahat edeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutsuz evlenmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kötü noktalara geleceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek mutsuz olmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutsuz evlendiğini görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işarettir.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet eder.

Rüyada evlenmek ama gerdeğe girememek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments