Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşmak ama yetişememek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek huzura ve rahata kavuşacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amasya yı görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine yorulur.

Rüyada ama ellemek yeni duygular tadacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada amasya elması görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments