Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmak ama ölmemek

Rüyada boğulmak ama ölmemek

Rüyada boğulmak ama ölmemek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Rüyada boğulmak ama ölmemek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek ama gerdeğe girememek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, saadete ereceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada ama görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, resmi bir göreve getirileceğine, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek işlerinin de hal yoluna gireceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments