Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek çok iyi paralar kazanılacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, çok büyük sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments