Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince hastalığa yakalanmak

Rüyada ince hastalığa yakalanmak

Rüyada ince hastalığa yakalanmak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kısmetli kapıların açılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Kurulan bir komplo varsa, giderek güçleniyor olabilir.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, verdiği sözleri tutacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek dertlerinin şifasını bulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, masrafların altında kalacağına yorulur.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, dertlerinden kurtulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada hastalığa yakalanmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, rızkın genişleyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlarından arınacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments