Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amansız hastalık görmek

Rüyada amansız hastalık görmek

Rüyada amansız hastalık görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada amansız hastalık gördüyseniz:

  • Sunulan ya da elinize geçen bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada amansız hastalık görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, ticarette zarar edeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cilt hastalığı görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, fakirliğinin biteceğine alamet eder.

Rüyada kendinde hastalık görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına tabir olunur.

Rüyada hastalığa yakalanmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada hastalık bulaştığını görmek keyifli hale geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına işarettir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastalıklı inek görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments