Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalığa yakalanmak

Rüyada hastalığa yakalanmak

Rüyada hastalığa yakalanmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çok büyük adımlar atılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, uzun ve hayırlı bir ömre alamet eder.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, neşenin yerine geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastalığa yakalanmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek kötü durumlara düşürüleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments