Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef hastalığına yakalanmak

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işaret eder.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sedef hastalığı görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada sedef hastalığı olmak onlar için çabalayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sedef taşı görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sedef görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada sedef takı görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments