Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, gülen yüzünün solacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, içini açmaya karar vereceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak zararını tamamen kapatacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments