Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksekten suya düşmek

Rüyada çok yüksekten suya düşmek

Rüyada çok yüksekten suya düşmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten suya düşmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, helal kazanca sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksekten suya düşmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işarettir.

Rüyada yüksekten suya düşmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşmek ve ölmemek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüksek binadan düşmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binalardan düşmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments