Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden havuza düşmek

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sonra kendi işini kuracağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek yeni işler peşinde koşulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine inanılır.

Rüyada yüksekten havuza düşmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek üzüleceğine ve pişman olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek afiyette olacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek çok başarılı olacağına, rahat bir işe girileceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments