Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden suya düşmek

Rüyada yüksek yerden suya düşmek

Rüyada yüksek yerden suya düşmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, kazancını çoğaltacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek kendi geleceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, dertlerinin biteceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ticaret hayatına atılacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments