Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten suya düşmek

Rüyada yüksekten suya düşmek

Rüyada yüksekten suya düşmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, hasretliğin biteceğine, sevgisinin artacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada yüksekten suya düşmek gördüyseniz:

  • O zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Rüyada yüksekten suya düşmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada çok yüksekten suya düşmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek hayata küseceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments